Eyki

1-2 dages levering
14 dages fuld returret
Gratis fragt på alle ordrer

Velkommen til EYKI

Skitse af mekanik EYKI armbåndsure er grundlagt i 1999, i Asien. Armbåndsurene er designet med rødder i Taiwan, der ligger syd for Japan. Produktionen af urene foregår ved Pearl River, i Guanghou - det sted i verden flest ure bliver produceret, heri blandt nogle af verdens førende ur mærker. Da vores produktion ligger blandt de bedste i verden, har EYKIs personale den knowhow og erfaring der skal til, for at skabe et ur i særklasse.

Udover vores yderst avancerede produktionssystem, er EYKI altid i konstant udvikling. Alt vi foretager os i dag, skal gøres bedre i morgen. Dette er holdningen hele vejen igennem.

Trods den store passion for kvalitet og kontant udvikling, bestræber vi os på, altid at levere det bedste ur, til den bedste pris. Vi gør alt vi kan, for at du som kunde kan få et kvalitets ur til det, vi kalder ”value for money” (værdi for pengene). Et EYKI ur skal være et hvermandseje.

EYKI leverer ure med både mekaniske- og batteridrevet urværker. Ur remme i både læder og stål. Med andre ord: Hos EYKI kan du få dét ur, der passer dig, til en uhørt god pris.