Eyki

1-2 dages levering
14 dages fuld returret
Gratis fragt på alle ordrer

 

Levering

EYKI Danmark benytter Post Danmark som distributør af vores pakker. Derfor vil leveringstiden på din ordre være mellem 1-2 arbejdsdage, fra vi har modtaget betalingen, til du har produktet.
Post Danmark leverer kun i hverdagene, og derfor skal du være hjemme, for at modtage din ordre. Hvis ikke du er hjemme, vil du få en seddel i postkassen, med informationer om, hvilket posthus du kan afhente din pakke hos.

Når du handler via vores hjemmeside, betaler du for fragten af de købte varer til den leveringsadresse, som der er angivet på ordren.
Såfremt du bestiller med levering, er fragtprisen 25 kroner.
Foretrækker du uden levering, får du gratis fragt!

Har du ikke modtaget pakken efter 3 dage?

Hvis du ikke har modtaget din ordre efter 3 arbejdsdage, tjek venligst din postkasse for eventuelle leveringssedler fra Post Danmark.
Har du ikke modtaget dette heller, må du meget gerne kontakte vores support via kontakt@eyki.dk.

EYKI Danmark bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark.

 

Retur

Hos EYKI Danmark har du altid 14 dages fuld returret fra den dag varen modtages. Ønsker du at returnere varer, skal du give os besked indenfor 14 dage, på e-mail. Herefter har du 14 dage til at returnere varen. Omkostningerne for returnering af vare, ligger hos kunden.

Varen kan byttes ved, at sende den til EYKI Danmark i original emballage og i samme stand, som ved modtagelsen. Emballagen må derfor heller ikke skrives på, tapes, frankeres eller lignende. (Send evt. retur med samme emballage som ved modtagelse). Ved returnering af varer skal kvittering (eller kopi af denne) vedlægges. 

Hvis varen er returneret i samme stand og mængde, som den er modtaget, og i original emballage, tilbagebetales det fulde beløb.
Er varen brugt, får du en delvis tilbagebetaling, som afspejler varens brugtværdi. Beløbet indbetales på det anvendte betalingskort ved køb.

Ved brug af returretten, skal følgende dokument udfyldes og sendes med pakken: Returseddel

Returneringsadresse:
Eyki Danmark
Edvard Thomsens Vej 63 2,3
2300 København S 

Forbrugeraftaleloven er gældende for alle kunder hos EYKI Danmark.

 

Reklamation

Hos EYKI Danmark er der altid 2 år reklamationsret fra købsdato. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, du har købt hos EYKI Danmark, skal du blot udfylde nedenstående reklamationsskema.

Alle felter skal udfyldes og du skal beskrive fejlen så grundigt som overhovedet muligt, så vi hurtigt kan kontrollere fejlen.

Der skal udfyldes en reklamationseddel for hver produkt du ønsker at reklamere over.

Hvis du ikke har oplyst andet vil EYKI Danmark søge at udbedre fejlen og hvis dette ikke kan lade sig gøre, ombyttes produktet til et nyt af samme slags.
Når vi modtager reklamationen kan der gå op til 3-4 hverdage fra vi modtager din reklamation til du hører fra os.

Ved brug af reklamationsretten, skal følgende dokument udfyldes og sendes med pakken: Reklamationsskema

Returneringsadresse:
Eyki Danmark
Edvard Thomsens Vej 63 2,3
2300 København S